IniciNoticiesCulturaSegueixen obertes les inscripcions del Concurs de Rapsodes

Segueixen obertes les inscripcions del Concurs de Rapsodes

Ràdio Tordera impulsa una nova edició del 7è concurs de Rapsodes. En aquesta ocasió es llegiran poemes de Lola Casas i d’en Miquel Martí i Pol.

El concurs està dividit per diferents grups d’edats. Des de nens i nenes de 3r de primària fins a 4t d’ESO. També hi ha una categoria d’adults per majors de 17 anys. L’organitzador Joan Madrid ens explica quins seran els autors del poemes d’aquest any.

joan madrid concurs rapsodes

Tothom qui es vulgui apuntar ha d’anar als estudis de Ràdio Tordera o omplir un formulari que es troba a la web de Ràdio Tordera.

Del 27 de Novembre al 31 de gener hi haurà la recepció d’inscripcions. De l’1 al 15 de Febrer es farà la selecció dels aspirants per a la fase final. L’organització es posarà en contacte amb els participants per informar i concretar el dia i hora de la fase de selecció. I el Divendres 22, a les 6 de la tarda, es farà la fase final i l’entrega de premis al Teatre Clavé.

De cada categoria, d’edats, s’escolliran tres finalistes que recitaran una poesia de lluïment (escollida pel mateix participant) el dia de la final per tal que el jurat decideixi el guanyador/a de cada categoria. Els jurats escolliran els guanyadors valorant la dicció (vocalització i pronunciació), la interpretació (expressivitat, entonació i postura) i ritme (puntuació, velocitat i fluïdesa).

Recordem que tothom qui vulgui participar s’ha de dirigir a Ràdio Tordera, o omplir el formulari que trobaran a radiotordera.cat.

ÚLTIMES NOTÍCIES