IniciNoticiesEntitatsERC Tordera continua amb la campanya “Digues la Teva”

ERC Tordera continua amb la campanya “Digues la Teva”

“Digues la Teva” és una campanya encara activa que va nàixer de la idea conjunta d’Esquerra Republicana, Gent de Tordera i Jovent Republicà, donant el seu tret de sortida a la Fira del Ram 2018. Aquesta iniciativa pretén dotar d’una plataforma a la ciutadania del nostre poble, mitjançant el portal www.digueslateva.cat i activitats vàries, on puguin aportar tota mena d’idees, propostes, queixes o, fins i tot, preocupacions relacionades amb la nostra població.

Ara els republicans/es han fet una crida durant les festes de Nadal, aprofitant que les famílies es reuneixen i es parlava de política nacional i local, per fer-los arribar totes les opinions mitjançant la seva web o les seves xarxes socials (@erctordera o @aserra.tordera a més del Facebook) sota el lema “Que no es quedi a la sobretaula”.

La finalitat de la campanya és recollir les constants inquietuds dels torderencs i torderenques per tal de crear un projecte que doni solució al major nombre possible d’elles. Un espai on opinar i ser escoltat/da, en uns moments on les comunicacions són tan fàcils, però és tan difícil contactar amb els i les polítics/ques. Escoltem la regidora Anna Serra.

digues la teva

El resultat està essent una gran participació de la gent, especialment des de xarxes socials, i el projecte s’encara amb la màxima ambició per donar una resposta a les demandes dels i les ciutadanes, dins de la campanya Digues la Teva, que seguirà activa amb vàries activitats i trobades al llarg de l’any 2019.

ÚLTIMES NOTÍCIES