IniciNoticiesEsportsEl Club Esportiu Tordera fa un balanç molt positiu de la 4a...

El Club Esportiu Tordera fa un balanç molt positiu de la 4a edició de la marxa nocturna les bruixes

Aquest passat 28 de Juliol va disputar-se al nostre poble la 4a edició de la marxa nocturna Les Bruixes, un estil de marxa gens usual en l’entitat torderenca, que normalment es centra més en curses de caràcter competitiu, però que no obstant va donar molt bons resultats.

Així doncs, amb l’organització d’aquesta marxa popular, el club està molt satisfet dels resultats obtinguts, i fa un balanç positiu de l’esdeveniment. Enguany l’edició d’aquest any va comptar amb uns 270 participants, xifra impensable des del club, i que va sorprendre molt positivament a l’equip directiu del Club Esportiu Tordera. Ens en parla Albert Prats, portaveu de l’entitat:

balanc les bruixes 1

No obstant els bons resultats, des del C.E.T ha près nota sobre aspectes que poden perfeccionar-se, ja sigui a través de la millora dels avituallaments o la modificació o supressió dels llocs més complicats de la marxa, entre d’altres.

balanc les bruixes 2

Finalment, des de la direcció del club s’han volgut fer una sèrie d’agraïments respecte a la forta implicació d’un gran nombre de persones que han fet possible l’èxit d’aquesta marxa.

balanc les bruixes 3

Des de l’equip d’esports d’aquesta casa, ens mantindrem pendents a la resta d’esdeveniments del C.E.T per no perdre’n detall.

ÚLTIMES NOTÍCIES