IniciNoticiesEsportsLa junta directiva del CPTordera no pot tirar endavant el pressupost per...

La junta directiva del CPTordera no pot tirar endavant el pressupost per l’any que ve i haurà de convocar una assemblea extraordinària

Aquest dilluns 30 de juliol, la sala polivalent de la biblioteca va ser l’escenari de l’assemblea del Club Patí Tordera d’aquesta temporada. Amb més d’una trentena de socis a l’acte, la junta directiva encapçalada per la presidenta Carme Vila afrontava una de les assemblees més complicades del seu mandat amb el descens del primer equip com a protagonista i els comptes d’aquest passat curs. En el segon punt de l’ordre del dia, l’equip directiu va comunicar les altes i baixes de la junta amb la principal novetat de la vicepresidència del club. A partir d’ara, Josep Romaguera delegat de la secció de patinatge artístic ocuparà aquest càrrec i la delegada de la secció de patinatge, Sònia Freixas serà la nova secretaria del club. Carme Vila explicava que amb aquests moviments s’aconsegueix una unió entre la part de patinatge i hoquei.

Vila assemblea cpt 1

Per la seva part, Josep Romaguera valorava positivament el fet de poder aconseguir més representació dins de la junta del club.

Romaguera assemblea cpt 2

Des de la secció de patinatge es troben actualment a mitjans de temporada. Compten entre 90 i 100 fitxes i ja pensen amb el festival de festa major que enguany arriba a les seves 50 edicions.

Pel que fa als comptes de la temporada 2017-18 el Club Patí Tordera el va tancar amb números vermells i el deute supera els 10.000€. Vila ho justificava per la baixa i la falta de patrocinadors d’aquest darrer curs.

Vila assemblea cpt 3

Una de les patacades de la junta directiva dins de l’assemblea va arribar amb el punt 7 on es presentava la proposta de modificació de les quotes quan l’esportista és el segon germà. Des del club es proposava eliminar el descompte que es les famílies es beneficiaven fins ara. Un apartat que no va rebre el suport necessari per part dels socis i va condicionar al pressupost del proper curs 2018-19. La presidenta del CPT Carme Vila comentava que s’haurà de canviar el projecte esportiu i aplicar retallades per poder tenir un pressupost en condicions. 

Vila assemblea cpt 4

A partir d’ara la junta haurà de preparar una alternativa de pressupost pel curs que ve i convocar una assemblea extraordinària abans de l’inici de la temporada. Dins de l’apartat dels precs i preguntes els socis van estar molt a sobre amb la situació de l’equip de l’OK Lliga Plata.

Van qüestionar la planificació del projecte esportiu per aquest conjunt i la falta de representació torderenca pel proper any entre d’altres temes interns.

L’assemblea ordinària de socis del CPTordera es va allargar gairebé dues hores.

ÚLTIMES NOTÍCIES