IniciNoticiesCulturaDoble activitat avui a la Biblioteca de Tordera amb el Discovery Time...

Doble activitat avui a la Biblioteca de Tordera amb el Discovery Time i el Club de Lectura

La Biblioteca de Tordera organitza, aquest estiu, activitats de ciència i descobriment per a nens i nenes d’entre 8 i 12 anys. El cicle s’anomena Discovery Time i es durà a terme els dimarts i dijous del mes de juliol, de 18:30h a 20:00h, de manera totalment gratuïta. L’objectiu és que els menuts i menudes es diverteixin, tot combinant experiments, lectures, audiovisuals, art, jocs, idees, invents i molt més, per tal que descobreixin que en els llibres s’hi poden trobar infinites idees que els ajuden a conèixer el món que els envolta i, alhora, facin volar la imaginació.

Així doncs, avui hi ha una nova edició del cicle Discovery Time, que recordem que són activitats gratuïtes, però per a una bona organització cal inscripció prèvia. Es pot fer directament a la Biblioteca o a través del telèfon 93 764 25 60.

També avui dimarts 10 de Juliol, la Biblioteca de Tordera organitza un nou acte del “Club de Lectura”. En aquesta edició, es comptarà amb Aniol Rafel, editor a l’editorial Periscopi, que ha publicat el llibre en versió catalana “El ferrocarril subterrani” de Colson Whitehead. Galardonada amb el Premi Pulitzer 2017 i amb el National Book Award, “El ferrocarril subterrani” ha estat l’esdeveniment literari de l’any als Estats Units i està disponible a la Biblioteca de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES