L’ANC de Tordera organitza la Diada Groga per recaptar fons pels presos i exiliats polítics


L’ANC Tordera organitza diumenge 8 de Juliol la “Diada Groga” a la plaça de l’Església. L’objectiu de la diada és recaptar fons que aniran destinats a l’Associació Catalana pels Drets Civils (Familiars de presos i exiliats polítics).

Durant la jornada, que començarà a partir de les 19:00h de la tarda, es durà a terme diferents activitats entre les quals es podrà trobar una Quina Solidària, lectura de poemes amb Pepa Arenós i Joan Lluís Bozzo, diverses actuacions musicals i parlaments dels familiars dels presos polítics. A més, a partir de les 18:30h de la tarda, arrencarà un cercavila de Gegants a la plaça de la Concòrdia. Finalment, es farà un sopar a escollir entre una botifarrada o un menú vegà, amb un preu de 10€.

La coordinadora de l’ANC a Tordera, Marta Paset, detalla algunes d’aquestes activitats, explicant que el sopar serà “informal”.

diada groga anc

De cara als parlaments, que començaran a les 21:00h del vespre, assistiran diferents personalitats com el tresorer de l’ANC, persones que formen part de l’Associació dels afectats per l’1-O i alguns familiars dels exiliats i presos. Aquesta iniciativa, tal com assegura Paset, sorgeix de la idea de l’ANC de voler recaptar fons per la causa, amb l’ajuda de grups polítics municipals i entitats torderenques.

Els tiquets del sopar es poden adquirir a Ràdio Tordera, Can Lladó, Can Freixas, Ca l’Andreu i Can Corpet. La Diada Groga se celebrarà Diumenge 8 de Juliol a la plaça de l’Església de Tordera. En cas de pluja, l’acte es farà a la pista de l’Amistat.