IniciNoticiesEntitatsArriba la festa del 10è aniversari de l'Esplai El Garbell

Arriba la festa del 10è aniversari de l’Esplai El Garbell

Amb motiu del 10è aniversari de l’Esplai El Garbell l’entitat us convida a l’acte central 10 anys construint felicitat que es durà a terme el dissabte 7 de juliol a partir de les 18:00h de la tarda a Tordera.

 A les 18:00h al Teatre Clavé de Tordera es presentarà el documental 10 anys construint felicitat que recull la història del nostre esplai des dels seus inicis. Aquest documental ha estat realitzat per monitors/es de l’entitat. A més a més, hi haurà més sorpreses.

En acabar el documental, la Colla Gegantera i de Grallers de Tordera farà una cercavila fins a la Plaça de l’Església, tot fent gresca. Seguidament al mirador de la plaça de l’Església cap a les 20:30h aproximadament es durà a terme un sopar popular on ens plau convidar-vos.* Finalment hi haurà concert amb el grup Da GroquiVert’s, un grup format per monitors de l’esplai i PunxaDiskus Dëvitt Jetta. La Fany i l’Alex de l’esplai El Garbell parlen de la consolidació de l’esplai i la satisfacció del viscut aquests anys.

esplai el garbell

Cal confirmar assistència a cadascuna de les parts de l’acte amb un correu electrònic (elgarbelltordera@gmail.com). El menú consta de pica-pica, amanida, botifarra i postres sorpresa. (Si teniu alguna intolerància, al·lèrgia alimentària o bé sou vegetarians us preguem que es faci saber al mateix correu electrònic).

ÚLTIMES NOTÍCIES