IniciNoticiesCulturaL’altre Clavé proposa tres nits d’espectacles de diversos gèneres a l’aire lliure...

L’altre Clavé proposa tres nits d’espectacles de diversos gèneres a l’aire lliure just davant del Teatre Clavé

L’Altre Clavé d’enguany s’inicia avui amb una nit titulada La dimensió desconeguda en què el públic podrà posar a prova els seus coneixements sobre esoterisme; mentre gaudeixen de música a càrrec del conjunt flamenc, el conjunt de guitarres i el quartet de violoncels del Teatre Clavé, dansa i números de clown a càrrec de la pallassa Tomassa. En dona detalls el coordinador de la programació Medín Peirón.

altre clave 5 juliol

Danseu, danseu altre cop maleïts! és com s’anomena la segona nit de l’altre Clavé, la del dijous 12 de juliol. Una nit de dansa clàssica, flamenca, contemporània; en definitiva, una nit per gaudir de la riquesa de manifestacions que pot arribar a aixoplugar la dansa com a mitjà expressiu. El cicle d’estiu l’altre Clavé acabarà el dijous 19 de juliol amb Rinkonete retreturns. Una nit amb un rei – Rinkonete i la seva música “runk”- i tres bufons: els clowns Hèctor Joan, senyor Morrut i Suky.

Com en les darreres edicions, l’Altre Clavé es durà a terme a la plaça de Miquel Martí i Pol situada just davant del Teatre Clavé. Per assistir-hi com a públic cal adquirir una entrada de 3€ que inclou també una consumició. Les entrades es posen a la venda el dijous 28 de juny a les taquilles del Teatre Clavé en horari de dilluns a divendres de 10:00h a 13;00h i de 16:00h a 18:00h i el mateix dijous des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle. L’aforament és reduït. L’Altre Clavé està organitzat per la Fundació Teatre Clavé i l’Ajuntament de Tordera, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

ÚLTIMES NOTÍCIES