IniciNoticiesSocietatMossos d’Esquadra alerten que hi ha delinqüents especialitzats en robar targetes de...

Mossos d’Esquadra alerten que hi ha delinqüents especialitzats en robar targetes de crèdit que haurien actuat a Tordera

Des de l’Oficina de Relacions amb la Comunitat de l’ABP d’Arenys de Mar demanen extremar la precaució a l’hora de teclejar el codi PIN als terminals de caixa. Sovint són aparells força visibles a certa distància i això ho aprofiten els lladres per identificar la seva pròxima víctima. Li robaran la targeta de crèdit o dèbit i trauran diners del seu compte bancari. És a dir, el que li va passar a la veïna de Pineda de Mar al supermercat Mercadona de Tordera.

Un mètode delictiu que els Mossos d’Esquadra de l’ABP d’Arenys de Mar han constatat en supermercats de la regió, i que podria tenir al darrera un grup organitzat.

El cos policial està al corrent del cas de la veïna de Pineda de Mar a qui li van robar la targeta de crèdit al Mercadona de Tordera, li van treure 16.000 euros del compte.

A banda de demanar la màxima precaució als compradors a l’hora d’efectuar pagaments amb targeta i comprovar que no hi ha ningú que els observa mentre teclegen el codi PIN; Mossos també ha convidat als propietaris dels establiments que canviïn els terminals per uns aparells que garanteixin més privacitat. Escoltem el caporal del Mossos, Llorens Silva en declaracions a Ràdio Tordera.

mossos codi pin

I un últim consell per a tots aquells que tinguin negoci i estiguin darrera el taulell: en comptes de girar-se d’esquena quan un client posa el número secret al datàfon és preferible que mirin si algú, de reüll, intenta esbrinar-lo.

ÚLTIMES NOTÍCIES