IniciNoticiesComerçS’aprova el reglament de fires i actuacions de dinamització comercial

S’aprova el reglament de fires i actuacions de dinamització comercial

ple maig 2018El passat 31 de Maig, en la celebració del ple Municipal de l’Ajuntament de Tordera, es va aprovar el reglament de fires i actuacions de dinamització comercial a Tordera. Aquesta és una de les iniciatives que s’estan impulsant des de la Regidoria de promoció econòmica juntament amb les Associacions de Comerciants.

Marçal Vilajeliu, regidor d’aquesta àrea, explicava que durant els últims anys s’estan impulsant diferents i noves fires com poden ser la fira del “Comerç al Carrer” o “La fira del Conte”, que arribaran a la sisena edició, o al “Fira de Nadal, que enguany celebrarà la quarta edició. Per això mateix, per tal de facilitar i potenciar la durabilitat i repetir l’èxit de les activitats, tal i com explica, s’ha volgut formalitzar tots els reglaments per cada activitat i englobar-ho en un de sol. Vilajeliu detalla que el reglament està preparat, també, per incloure alguna altra fira que s’hi pugui afegir més endavant. En detalla, a més, que no s’hi contempla el mercat ordinari dels diumenges ni la Fira Mercat del Ram, que tenen una normativa pròpia. Així ho explica Marçal Vilajeliu.

Reglament fires Marcal

Des de l’oposició tots els grups participants van votar de manera favorable. Xavier Martín, del Partit Popular destacava de manera favorable la possibilitat d’incorporar més fires. Salvador Giralt des de Som Tordera també votava favorablement agraint la nova disposició a fer de manera més eficient aquests treballs. D’altra banda, del PSC, Rafa Delgado, tot i votar a favor apuntava que l’acció econòmica també s’hauria de centrar en altres aspectes. Xavier Pla d’ERC+Gent de Tordera es destaca la transparència i que es tracta d’una bona peça de turisme pel municipi. Finalment el regidor no adscrit José Carlos Villaro també va votar a favor.

Reglament fires oposiciol

D’aquesta manera el reglament de fires i actuacions de dinamització comercial a Tordera es va aprovar per unanimitat.

ÚLTIMES NOTÍCIES