IniciNoticiesPolíticaS’aproven modificacions en el reglament del servei de distribució d’aliments i roba...

S’aproven modificacions en el reglament del servei de distribució d’aliments i roba “De Tots”

rebost solidariAl Ple Municipal de l’Ajuntament de Tordera es va aprovar la modificació del reglament del servei que es dona al Centre de Distribució d’Aliments i Roba “De Tots”.  El centre  està en funcionament des de fa més d’un any.

El regidor de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tordera, Àngel Pous, va explicar que el reglament no ha sofert grans modificacions ja que el seu funcionament ha sigut correcte durant el primer any, intentant millorar el possible. El regidor avança que alguns dels canvis, per exemple, han estat l’augment de puntuació en alguns casos de persones que viuen soles i s’ha modificat el tema de mercaderies i transports per tal d’adaptar-ho al complet. D’aquesta forma ho explica el regidor Àngel Pous.

De Tots angel pous

Per part del PP, Xavi Martin hi votava a favor ja que, tal i com explicava, es tracta de modificacions que busquen una adaptació a l’actualitat per aconseguir millores en el funcionament del centre. Salvador Giralt detallava que des de l’agrupació SOM Tordera troben justificada l’actualització del reglament per part de l’equip de govern i valoren positivament que hagi estat un projecte eficaç. Els socialistes hi votaven favorablement argumentant, per part de Rafa Delgado, que la tasca del “De Tots” és molt important per la població, tant el reglament com la feina del voluntariat i l’església evangèlica. Així mateix, també demanaven que s’ampliessin els paràmetres de les disposicions pressupostàries per tal de tenir en compte aquelles persones que queden fora del marge d’inclusió dels barems. També hi votava favorablement ERC i Gent de Tordera, on Xavier Pla felicitava l’actitud per revisar i millorar tot allò que sigui necessari. En destaca l’obligació de ser tenir residència efectiva a Tordera per participar-hi.

Malgrat això, també critica el model per tal de que “no es perpetuï i treballar per les famílies per tal de que no siguin dependents dels serveis socials” amb l’objectiu de que les famílies siguin autònomes. Finalment, el regidor no-adscrit Jose Carlos Villaro, destacava que és “un instrument molt bo” per afrontar el present i, per això mateix, hi votava de manera favorable.

Escoltem, doncs, les intervencions de Xavi Martin (PP), Salvador Giralt (SOM Tordera), Rafa Delgado (PSC), Xavier Pla (ERC i Gent de Tordera) i Jose Carlos Villaro.

De Tots oposicio

La modificació del reglament del servei que es dona al Centre de Distributiu d’aliments i roba “De Tots”, va quedar aprovada per unanimitat.

ÚLTIMES NOTÍCIES