IniciNoticiesEntitatsL’Ajuntament de Tordera demana la Creu de Sant Jordi per la fundació...

L’Ajuntament de Tordera demana la Creu de Sant Jordi per la fundació ASPRONIS

ple maig 2018L’Ajuntament de Tordera va aprovar ahir en el plenari municipal sol·licitar a la Generalitat de Catalunya l’atorgament de la Creu de Sant Jordi a la Fundació Aspronis per la seva contribució en la millora de la qualitat de vida i la integració social de persones amb discapacitat intel·lectual.

El municipi conscient de la trajectòria i tasca realitzada per la Fundació Aspronis a favor de l’atenció assistencial i d’integració social i laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual de Blanes, Lloret de Mar, Tossa de Mar, Tordera, Malgrat de Mar i Palafolls, entén que es de justícia distingir-la i homenatjar-la pels serveis prestats en el 50è aniversari de l’inici de les seves activitats. Escoltem l’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia.

Aspronis alcalde

Tots els partits polítics municipal van donar suport a la demanda per la tasca realitzada per la fundació. Escoltem Xavier Martin del PP, Salvador Giralt de Som Tordera, Rafa Delgado del PSC, Xavier Pla ERC-Gent de Tordera i José Carlos Villaro regidor no adscrit, respectivament.

Aspronis oposicio

La interrelació de les activitats de la Fundació Aspronis al llarg dels anys i de les Administracions, en la gestió dels serveis adscrits a la Xarxa de Serveis Socials de responsabilitat pública s’ha demostrat eficaç i eficient en el compliment dels objectius de la prestació de serveis assistencials, ocupacionals, residencials, laborals, de lleure i esport.

ÚLTIMES NOTÍCIES