IniciNoticiesEsportsAquest dissabte la Penya del Bistec organitza el Campionat de Catalunya de...

Aquest dissabte la Penya del Bistec organitza el Campionat de Catalunya de Bitlles Catalanes categories infantils.

camp_cat_infLes pistes del Parc de la Sardana de Tordera acolliran la XX edició del Campionat de Catalunya Individual Infantil aquest dissabte 26 de Maig. El Club de Bitlles la Penya del Bistec és l’entitat torderenca que organitzarà aquesta competició. Els vuit millor classificats de les categories infantils (benjamí, aleví i infantil) jugaran el campionat després d’haver-se guanyat un lloc als Circuits Individuals Infantils. Quim Caballé president del club ens comentava els motius principals que el nostre municipi aculli aquest esdeveniment.

Caballe bistec 1

La competició començarà a les 10:30 del matí. Caballé comenta que el campionat serà molt obert i que qualsevol participant pot proclamar-se campió de Catalunya.

Caballe bistec 2

Fins a 14 Clubs d’arreu de Catalunya estaran representats a l’edició d’enguany. El C.B. Godall, amb 8 jugadors/es és el club amb més participants, seguit de la C.B. La Penya del Bistec de Tordera que compta amb 7 jugadors/es. Quim Caballé convida a la gent del poble que s’acosti al Parc de la Sardana el dissabte pel matí.

Caballe bistec 3

Aquesta competició catalana rep el suport de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, el Consell Català de l’Esport, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i l’Ajuntament de Tordera

ÚLTIMES NOTÍCIES