IniciNoticiesEsportsEl CFTordera goleja per 1 a 4 el UE Quart

El CFTordera goleja per 1 a 4 el UE Quart

Partit molt bo de tot l’equip per exhibir-se i aconseguir la segona victòria seguida. El capità, Jose Manuel Martínez, va fer un doblet, Alex Sánchez ja és el màxim golejador de l’equip i també es va sumar a la festa, Marc Ruiz

El primer equip del CFTordera va disputar ahir al vespre la jornada 30 de lliga al camp del Quart. Els torderencs van passar per sobre dels locals amb una exhibició futbolística i amb golejada per 1 a 4. El capità, Jose Manuel Matínez, va obrir la llauna al minut 23 amb un gran gol de falta. Abans del descans el Quart empatava el duel. A la segona part, va seguir el domini torderenc, però tenint ocasions de gol tots dos equips. 3 jugades de construcció col·lectiva van decantar la balança a favor del Tordera. Pitu, al minut 67, feia el segon, i Alex Sánchez i Marc Ruiz aconseguien el tercer i quart gol. El conjunt torderenc està demostrant bon joc i que els jugadors estan oferint la millor versió. Per això, després del partit, Guillem Ferrer, entrenador del CFTordera, es mostrava molt content.

guillem post quart

“cada dia som millors”

L’equip ha sumat la segona victòria seguida i la primera fora de casa. 10 punts dels 12 possibles en les últimes 4 jornades. El proper partit serà a Tordera divendres a les 21h contra l’Sporting Vidrerenca.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.