IniciNoticiesEsportsL’Infantil A del Club Patí Tordera arriba invicte al Campionat de Catalunya

L’Infantil A del Club Patí Tordera arriba invicte al Campionat de Catalunya

L’equip torderenc s’ha classificat per a disputar les Finals després de guanyar tots els partits de la lliga. El Campionat que se celebra a Maçanet, Blanes i Lloret de Mar comença avui i acaba diumenge

Després de tancar la lliga invicte, l’Infantil A del Club Patí Tordera va classificar-se per disputar el Campionat de Catalunya que se celebra a Maçanet, Blanes i Lloret de Mar des d’avui i fins diumenge. En els torderencs els hi ha tocat estar a dins del grup B emparellats amb el Sant Just, el CP Riudebitlles i l’Igualada HC. Sergio Alonso, tècnic de l’equip, explica com arriba l’equip i quina és l’aspiració.

Alonso campionats 1

“llegamos con mucha confianza y muchas ganas, aunque la majoria de jugadores son de primer año y son nuevos en la categoria”

Durant el cap de setmana també es juguen eliminatòries de FEM 13, FEM 17 i Júnior. Alonso destaca que és un esdeveniment esportiu atractiu i anima a tothom a donar suport a l’Infantil del CPTordera.

Alonso campionats 2

L’estrena del CPTordera serà aquest mateix divendres al matí a les 12:45h contra el CP Riudebitlles. A la tarda, juguen a les 18:30 contra l’Igualada HC. Els dos partits seran a Maçanet. Demà dissabte, els torderencs juguen a les 10:45h contra el Sant Just a Lloret de Mar. Les semifinals seran dissabte a la tarda a Blanes i la gran final diumenge a les 18h a Blanes.

En cas de classificar-se s’enfrontarien amb els equips del Grup A format pel CH Vilaseca, CP Vilanova, Barça i CH Caldes.

1 COMENTARI

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES