IniciNoticiesSocietatS'obre un procés selectiu per a la contractació temporal de 5 persones...

S’obre un procés selectiu per a la contractació temporal de 5 persones en situació d’atur

L’ajuntament posa en marxa un pla local d’ocupació per a persones a l’atur

L’Ajuntament de Tordera posa en marxa un procés selectiu de Plans Locals d’Ocupació per a la contractació temporal de 5 persones que es trobin en situació d’atur. Es tracta d’un projecta emmarcat en  la convocatòria del Catàleg 2024 del Pla de concertació Xarxa de Governs Locals de l’any 2024-2027 de la Diputació de Barcelona. Els perfils que es contractaran són quatre auxiliars administratius/ves i un auxiliar de serveis.

Per participar en aquests processos de selecció és imprescindible que les persones estiguin en situació d’atur, inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya i a un Servei Local d’Ocupació de la Xarxa Xaloc. 

Les sol·licituds, juntament amb la documentació, s’hauran de presentar per instància genèrica a través de la Seu electrònica, dins del termini de 10 dies naturals a comptar a partir de l’endemà de la publicació de la convocatòria a l’E-Tauler de la web de l’Ajuntament.

Per a més informació us podeu adreçar al Servei Local d’Ocupació de Tordera de manera presencial (Camí Ral, 174), per telèfon 93 765 04 14 o bé enviant un correu electrònic a ocupacio@tordera.cat 

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES