IniciNoticiesRegidoriesTordera impulsa el projecte de dinamització juvenil de l'espai públic

Tordera impulsa el projecte de dinamització juvenil de l’espai públic

ajuntamentTordera té en marxa un projecte de dinamització juvenil de l’espai públic. Es tracta del projecte DIEP que, a partir de la consideració que l’espai públic és el lloc on la joventut estableix les seves relacions socials, pretén fer possible el contacte directe amb el jovent per poder conèixer les seves inquietuds i preferències per tal de canalitzar les seves demandes i interessos. Aquesta iniciativa també vol apropar-los informació sobre els recursos, serveis i propostes municipals al seu abast. 

El projecte té la voluntat de fer un seguiment dels llocs de socialització i trobada de la joventut entre 12 i 18 anys. Així ho explica la regidora de joventut, Bàrbara Vergés.

dinamitzacio espais publics 1

Aquesta informació permetrà planificar projectes i actuacions concretes, des de l’Ajuntament adreçades a aquest col·lectiu. A més, la iniciativa de dinamització juvenil de l’espai públic també s’ocuparà de facilitar eines als nois i noies per canalitzar les seves demandes implicant-los en l’organització d’accions concretes que parteixin dels seus propis interessos. L’objectiu és fer-los patent la capacitat que tenen per exercir la ciutadania de forma activa mitjançant la construcció del seu oci de forma cívica i integradora. Vergés apunta que en el projecte també hi col·laboren associacions de veïns i altres entitats locals

dinamitzacio espais publics 2

Fa un parell de mesos que el projecte està en marxa, amb l’ objectiu que tingui continuïtat al nostre municipi.

ÚLTIMES NOTÍCIES