IniciNoticiesEntitatsL’ANC Tordera organitza busos per anar a la manifestació en defensa de...

L’ANC Tordera organitza busos per anar a la manifestació en defensa de la llibertat diumenge a Barcelona

manifestacio 15 abrilLa plataforma Espai Democràcia i Convivència ha convocat una “gran manifestació” el proper diumenge, 15 d’abril, al matí, a Barcelona, per mostrar el rebuig de la societat catalana als empresonaments dels dirigents independentistes.

D’aquest moviment en formen part dos dels principals sindicats, UGT i CCOO, a més de les entitats independentistes, l’ANC i Òmnium i altres organismes. Així ho explica la coordinadora de l’ANC a Tordera, Marta Paset.

mani anc 1

Des de Tordera s’organitza autocars per anar-hi. Aquells que hi estigueu interessats, podeu reservar les places a través d’aquests dos números de telèfon:

  • 609 31 46 01 (Rosa)
  • 680 18 99 48 (Marta)

Marta Paset es mostra satisfeta per la resposta de la ciutadania, ja que estan omplint el quart autocar per anar a la manifestació.

mani anc 2

Des de les entitats organitzadores de la manifestació estan enllestint les característiques de la mobilització, que serà diumenge a les 12:30 amb sortida a la Plaça Espanya. Recordem que l’objectiu de la mobilització és en defensa de la lliberta i contra la repressió de l’Estat Espanyol.

ÚLTIMES NOTÍCIES