IniciNoticiesMedi ambientL'Ajuntament obrirà un expedient sancionador a l'empresa que va fet la tala...

L’Ajuntament obrirà un expedient sancionador a l’empresa que va fet la tala no autoritzada a la Roureda

tala rouredaL’Ajuntament de Tordera obrirà un expedient sancionador a l’empresa que ha fet la tala no autoritzada en un espai protegit a La Roureda amb la voluntat de recuperar l’espai natural malmès. Una quinzena d’entitats naturalistes van denunciar aquest cap de setmana que s’estaven tallant arbres de la zona de La Roureda, un espai que forma part del pla d’espais d’interès natural (PEIN) i de la Xarxa Natura 2000 Europea. Tot i que l’empresa tenia autorització del Departament d’Agricultura de la Generalitat per tallar un sector privat que voreja l’espai protegit, les entitats ecologistes van denunciar que s’estava talant també un espai públic que no permet aquest tipus d’accions ja que està inclòs al Pla d’espai d’interes Natural (PEIN)

Davant de la infracció, que ha afectat 4,5 hectàrees, es van ordenar l’aturada dels treballs. L’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia anuncia que s’obrirà un expedient sancionador amb l’objectiu de recuperar l’espai natural.

alcalde tala

La Generalitat, per la seva banda, també ha anunciat l’aplicació d’un expedient sancionador al qual l’Ajuntament s’hi presentarà com a part interessada.

ÚLTIMES NOTÍCIES