IniciNoticiesEntitatsEn marxa una campanya participativa d’ERC Tordera

En marxa una campanya participativa d’ERC Tordera

digues la teva“Participa dient la teva” és el nom de la  campanya engegada, recentment, per la formació política d’Esquerra Republicana i Gent de Tordera. Amb la intenció d’obrir un nou canal de comunicació informatiu i per a rebre noves propostes, qui ho desitgi pot aportar idees que quedin registrades de forma automàtica a través d’un formulari digital. Entrant a la pàgina web digueslateva.cat poden escriure-hi les diferents propostes, idees o preocupacions escollint la població i la zona en què volen expressar la idea.

Aquesta és una iniciativa del grup municipal tot i que també hi destaquen altres vies de comunicació com la personal, cara a cara, i a través de les xarxes socials. Així ho explicava el regidor Jordi Romaguera.

Campanya erc

De cara a les pròximes eleccions municipals, ERC i Gent de Tordera expliquen que volen continuar aplicant propostes municipals dividides en diferents sectors on també s’hi poden afegir algunes de les idees que arribin a través d’aquest nou canal comunicatiu  amb el partit. Amb això, Romaguera en destaca la feina del seu equip com a oposició, per tal “d’ajudar en canvis a nivell intern de l’Ajuntament i de base en el poble ”.

ÚLTIMES NOTÍCIES