IniciNoticiesEntitatsManifest en suport a Sànchez i Cuixart després de 5 mesos empresonats

Manifest en suport a Sànchez i Cuixart després de 5 mesos empresonats

20180316_190640L’ANC Tordera convocava un cop més, una concentració davant de l’Ajuntament de Tordera en suport a Jordi Sánchez i Jordi Cuixart. Es compleixen 5 mesos des de que els representants de les institucions civils de l’ANC i Òmnium Cultural rebien l’ordre del jutge de presó preventiva. Així doncs, l’ANC Tordera donava suport als empresonats amb la lectura d’un manifest a la Plaça de l’Ajuntament, a més de la posterior xerrada del jurista torderenc Agustí Carles a l’Esplai de la Gent Gran de Tordera.

151, tal i com es reivindicava al manifest de l’Assemblea, son el total de dies que porten entre reixes “privats de llibertat i lluny dels seus, per defensar el dret a l’autodeterminació del poble de Catalunya”, amb Joaquim Forn i Oriol Junqueras. Àngel Vallicrosa i Marta Paset, eren els encarregats de la lectura del manifest de l’ANC on es recordava que cap d’ells ha comès cap delicte i apuntava a una “dictadura de l’estat espanyol”.

manifest anc 1

El President d’Òmnium Cultural i el que ha sigut, fins ara, president de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) han sigut recolzat per “tot un poble” sense que al govern espanyol se n’avergonyís, amb una contínua “vulneració de drets bàsics fonamentals. Ho exemplifiquen amb diferents casos recents d’empresonaments injustos, tal i com ho indiquen els representants de l’ANC de Tordera.

manifest anc 2

Amb això, es recorda que el dia 16 de cada mes, s’ha de sortir al carrer per donar suport a “l’exemple viu de la lluita pacífica d’un poble per una societat més lliure”. Així, el manifest llegit a la plaça de l’Ajuntament de Tordera, acabava exigint justícia i l’alliberament de Jordi Sánchez, Jordi Cuixart, Joaquim Forn i Oriol Junqueras.

ÚLTIMES NOTÍCIES