IniciNoticiesEntitatsL'Agustí Carles omple l'Esplai amb la xerrada “La República, realitat o simbòlica?”

L’Agustí Carles omple l’Esplai amb la xerrada “La República, realitat o simbòlica?”

xerrada agusti carles ancL’ANC de Tordera va organitzar divendres passat una nova xerrada. El protagonista va ser el jurista, Agustí Carles sota el títol La República, realitat o simbòlica?. Agustí Carles és membre de Dret i Constituïm, el col·lectiu que va redactar una proposta de Constitució Catalana. Carles és molt conegut a Tordera i participa regularment en el programa Ara i Aquí de Ràdio Tordera. La xerrada va reunir un nombre elevat d’assistents i es van tractar les diferents etapes del “procés”.

Carles destaca que el poble té la capacitat de canviar i accelerar els passos cap a la República. També explicava que l’article 155 no ha tombat tot el progrés fet fins ara si no que és una simple parada abans de continuar treballant en nous projectes.

AgustiCarles 2

El que va ser advocat de Carme Forcadell, Agustí Carles, parla del futur dels passos cap a la República.

AgustiCarles 3

Àngel Vallicrosa, coordinador de l’ANC al nostre municipi afirma que aquesta xerrada ha servit per aclarir molts dubtes sobre el que ha passat i el que passarà. També des de l’ANC torderenca es continuaran organitzant actes de caràcter independentista durant aquests propers mesos.

ÚLTIMES NOTÍCIES