El jurista Agustí Carles participarà aquest divendres en una xerrada a Tordera per parlar sobre la República, realitat o simbòlica?


xerrada agusti carlesL’ANC de Tordera organitza aquest divendres una nova xerrada. Serà amb el jurista, membre de Drets i de Constituïm, Agustí Carles sota el títol “La República, realitat o simbòlica?”. El coordinador local de l’ANC, Àngel Vallicrosa creu que la xerrada servirà per aclarir en quin moment es troba la República Catalana i resoldre dubtes de la ciutadania.

xerrada anc 1

En aquest sentit, Vallicrosa demana fermesa a la classe política sobiranista per desplegar la República.

xerrada anc 2

Agustí Carles és membre de Constituïm, el col·lectiu que va redactar una proposta de Constitució Catalana. Carles és molt conegut a Tordera i participa regularment en el programa “Ara i Aquí” de Ràdio Tordera. La xerrada serà divendres a les 20:00h al local de l’associació de gent gran de l’Esplai.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca