El jurista Agustí Carles participarà aquest divendres en una xerrada a Tordera per parlar sobre la República, realitat o simbòlica?


xerrada agusti carlesL’ANC de Tordera organitza aquest divendres una nova xerrada. Serà amb el jurista, membre de Drets i de Constituïm, Agustí Carles sota el títol “La República, realitat o simbòlica?”. El coordinador local de l’ANC, Àngel Vallicrosa creu que la xerrada servirà per aclarir en quin moment es troba la República Catalana i resoldre dubtes de la ciutadania.

xerrada anc 1

En aquest sentit, Vallicrosa demana fermesa a la classe política sobiranista per desplegar la República.

xerrada anc 2

Agustí Carles és membre de Constituïm, el col·lectiu que va redactar una proposta de Constitució Catalana. Carles és molt conegut a Tordera i participa regularment en el programa “Ara i Aquí” de Ràdio Tordera. La xerrada serà divendres a les 20:00h al local de l’associació de gent gran de l’Esplai.