Horaris partits primers equips torderencs 17-18 febrer


hoquei vilanovaAquest proper cap de setmana tots els primers equips torderencs disputaran els seus partits amb total normalitat exceptuant el sènior del Futsal Tordera que li toca descansar. El dissabte a les 16:00h de la tarda serà el torn pel CFTordera amb l’objectiu principal de mantenir la ratxa positiva que porten en aquest 2018. Visiten el camp del Farners “B” en aquesta jornada de la tercera catalana i el duel el podreu seguir íntegrament per la 107.1FM. A les 18:00h de la tarda el segona catalana masculina del CEEB Tordera es juga mitja temporada a la pista del CB Sant Feliu amb el repte de poder sumar un altre triomf que els faria acostar a la permanència. Qui també se la jugarà aquest dissabte serà el CPTordera. Amb el canvi d’entrenador reben la visita del CP Vilanova a les 19:45 al parroquial. L’enfrontament el podreu seguir amb l’equip del Som Club Patí Tordera.

El diumenge migdia serà el torn pel CEEB Tordera femení de segona catalana. Juguen al Pavelló dels Països Catalans  a les 12:15h contra el Boet Mataró. L’Athletic Club Tordera Parc tancarà el cap de setmana a la mateixa instal·lació. Reben la visita del Vall-Llobrega a les 18:45h.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca