S’ultimen els detalls dels Pressupostos de Tordera 2018


ajuntamentDesprés d’un 2017 sense pressupostos anuals, comença la posada a punt dels pressupostos per aquest any 2018. Durant aquest més de febrer s’ultimaran tots els detalls del document i segons el batlle torderenc serà al març quan els pressupostos de Tordera 2018 es portaran a plenari. Els canvis més significatius per incorporar son les subvencions de la diputació de Barcelona i els pressupostos participats a part dels canvis de inversions que s’han donat al municipi des de els pressupostos prorrogats del 2016. L’alcalde de Tordera, Joan Carles García, detallava els canvis que hi ha previstos per aquest 2018.

pressupostos1

Els pressupostos participats entraran per primer any als pressupostos ja que es tracta del primer any en que s’ha fet efectiva aquesta proposta de l’Ajuntament de Tordera. Joan Carles García valora molt positivament la proposta i ho explica a Ràdio Tordera.

pressupostos2

Les propostes de la zona centre (nucli antic, sector Mas Borra i sector Can Mes) dels Pressupostos Participats es presentaran a l’assemblea demà divendres, a les 18:00h a l’Emili Vendrell. Les propostes de la zona Nord dels Pressupostos Participats es donaran a conèixer a l’assemblea el proper dissabte, 17 de febrer, a les 11:00h al Local de Terra Brava. Al mes de març obrim votacions online.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca