Unes 350 persones participen a la XXIII Marxa popular de Miralles


marxa miralles sortidaLes baixes temperatures i els dies festiu del pont de la puríssima no van ser un impediment pels 350 participants de la XXIII Marxa Popular de Miralles organitzada pel Club Esportiu Tordera. La prova proposava dos recorreguts de diferent distància amb el punt àlgid de la mateixa torre de Miralles on hi havia el primer avituallament. Els corriols, els paisatges glaçats o els diferents desnivells van anar apareixen tant amb el circuit d’11km com el de 21,5km. Albert Prats un dels organitzadors de l’activitat feia un balanç positiu de com havia sortit tot plegat i comenta que els ha sorprès la quantitat de gent de fora del municipi que participa de l’esdeveniment.

Prats balanc marxa 1

Abans de començar el recorregut o qualsevol activitat que organitza el Club Esportiu Tordera, fan omplir un document d’inscripció als esportistes, on pregunten quatre dades personals que serveixen per després poder fer un anàlisis del perfil de la gent que hi participa i saber com enfocar l’organització de la propera marxa. Prats ens comparteix algunes dades que han pogut recapitular.

Prats balanc marxa 2

Albert Prats recomana a tots els participants de la XXIII Marxa Popular de Miralles 2017 que si tenen algun suggeriment o recomanació per l’activitat ho envien a clubesportiutordera@gmail.com
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca