IniciNoticiesEntitatsLa JNC organitza a Tordera un dinar de suport als presos polítics

La JNC organitza a Tordera un dinar de suport als presos polítics

dinar jncEl proper dissabte 25 de novembre, el Parc Prudenci Bertrana de Tordera serà escenari del primer dinar popular ‘Fem pinya per la Llibertat’ d’Amics de la JNC.

Es tracta d’una iniciativa perquè els Amics de la JNC i els actuals militants de la Joventut Nacionalista de Catalunya puguin compartir, en aquest moment transcendental de país,  il·lusions i neguits. També volen donar suport als presos polítics. Recorden que en Josep Rull, en Jordi Turull, la Meritxell Borràs i en Joaquim Forn, avui empresonats per haver complert amb el mandat del poble de Catalunya, són tots fundadors i ex-militants de l’ organització juvenil nacionalista. Ho explicava Sergi Miquel, secretari general de la JNC.

dinar JNC

En aquest sentit, 1€ de cada tiquet de dinar anirà destinat a la caixa de resistència. El menú del dinar serà: botifarra amb mongetes, postres (fruita), pa i beguda. El preu serà de 10 euros i les inscripcions es poden fer fins el 23 de novembre a través d’una transferència al número de compte:  ES82 2100 1044 5102 0018 4121 i enviant el comprovant de pagament al correu amicsjnc@jnc.cat

ÚLTIMES NOTÍCIES