IniciNoticiesCulturaAquest diumenge arriba un dels plats forts de la programació del Teatre...

Aquest diumenge arriba un dels plats forts de la programació del Teatre Clavé

dansademort_teatreclaveL’espectacle Dansa de mort porta els actors Lluís Soler i Mercè Arànega al Teatre Clavé el proper diumenge 26 de novembre.

Escrit per August Strindberg i adaptat i dirigit per Jordi Casanovas, Dansa de mort porta a l’escenari la relació entre un matrimoni burgès fracassat interpretat pels actors Lluís Soler i Mercè Arànega. August Strindberg (1849–1912) és un dels escriptors i dramaturgs més importants i reconeguts de Suècia; autor, entre d’altres, de l’obra Dansa de mort (1900).  L’actor Lluís Soler parlava sobre el context de l’obra.

Lluis Soler

Dansa de mort és un dels plats forts de la programació del darrer trimestre de 2017 del Teatre Clavé i es podrà veure el proper diumenge 26 de novembre a les 18:00h. Les entrades tenen un preu de 18€ si es compren dies abans de l’espectacle i de 20€ si s’adquireixen a taquilla el mateix dia de la funció. Els canals de venda d’entrades són els habituals: a les taquilles del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10:00h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h i al web http://entrades.teatreclave.cat

ÚLTIMES NOTÍCIES