IniciNoticiesRegidoriesEl regidor d’Hisenda, Marçal Vilajeliu avança que el pressupost 2018 no variarà...

El regidor d’Hisenda, Marçal Vilajeliu avança que el pressupost 2018 no variarà gaire respecte anys anteriors

marcal vilajeliuEn una entrevista a Ràdio Tordera, el regidor de Promoció econòmica i Hisenda, Marçal Vilajeliu avança algunes novetats en l’àmbit dels pressupostos locals,  la millora del deute de la població i objectius d’inversió.

L’Ajuntament es troba en un moment de retorns de préstecs bancaris però, destaca positivament la reducció anual de 2,5 milions d’euros anuals del total d’endeutament bancari, amb “reestructuració i partides controlades”. Ens ho detalla Marçal Vilajeliu.

Vilajeliu pressupost1

De cara a les inversions a la població el regidor Vilajeliu avança que un cop s’hagi tancat el 2018, preveu que hi hagi “llibertat total d’inversió”. Ell mateix també recorda que la legislatura anterior del Govern va poder invertir, aproximadament, 4 milions d’euros invertits. A més, destaca que la feina de l’equip de govern realitzada aquests anys i fins al moment és buscar el finançament extern per les inversions, juntament amb l’ajut de Diputació de Barcelona.

Com, avançàvem fa unes setmanes, al ple de l’Ajuntament de Tordera s’aprovava la proposta dels Pressupostos Participatius. El regidor d’Hisenda i promoció econòmica torderenc informava que es un projecte “nou i engrescador” on el ciutadà ha de fer un esforç de responsabilitat per créixer i poder invertir en les necessitats de forma directa.

Vilajeliu pressupost2

L’aprovació del pressupost ordinari es vol revisar i treballar, amb la voluntat d’aprovar-lo a final d’any, previsiblement aquest mateix mes de Novembre.

ÚLTIMES NOTÍCIES