IniciNoticiesEntitatsEmpaperada en contra els presos polítics a Tordera

Empaperada en contra els presos polítics a Tordera

empaperada presosAquest passat diumenge, torderencs i torderenques es van aplegar al Mirador de la plaça de l’església per realitzar una “Empaperada” per tot el municipi.  Aquesta reacció és conseqüència  de l’empresonament provisional sense fiança per risc de fuga i de reiteració delictiva per al vicepresident del govern i set consellers de l’executiu català destituïts pels delictes de rebel·lió, sedició i malversació de fons. Les mobilitzacions en contra de la decisió judicial varen ser imminents per part de les entitats sobiranistes locals i alguns partits polítics d’arreu de Catalunya.  A Tordera, més d’una desena de ciutadans es varen reunir a les 11:00 del matí al mirador de la plaça de l’Església, responent a la crida de l’ANC de Tordera. L’objectiu principal d’aquest acte és poder Empaperar el poble, per tal de reclamar Llibertat als presos polítics i mostrar rebuig a la decisió judicial, tal i com indica el coordinador de l’ANC a Tordera, Àngel Vallicrosa.

Angel Vallicrosa Empaperem 1

Vallicrosa respon a la contraofensiva de la gent que es dedica a “privar la llibertat d’expressió dels altres” retirant els cartells del poble, defensant que la gent és lliure, però recorda que aquesta és una actitud vandàlica i repressora. Per altra banda, mostra que els voluntaris de l’empaperada segueixen consignes cíviques i un criteri respectuós amb l’entorn i les propietats a la hora de col·locar els cartells.

Angel Vallicrosa empaperem 2

Des de l’ANC Tordera, es posicionen favorablement a l’Aturada General d’aquest pròxim dimecres. A més, recorden que organitzen i posen a disposició autobusos per poder anar a la manifestació de Barcelona del pròxim Dissabte a les 15:00 de la tarda davant l’Institut Lluís Companys de Tordera. Per fer la reserva de les places, es pot contactar amb l’ANC Tordera a través de xarxes socials o via Whatsapp.

ÚLTIMES NOTÍCIES