IniciNoticiesComerçLa “shopping night” anima l’activitat comercial a Tordera

La “shopping night” anima l’activitat comercial a Tordera

comerc frescaTordera va celebrar aquest dissabte al vespre la cinquena edició del “Comerç al carrer, comerç a la fresca”. Una vuitantena de botigues, expositors i restaurants van sortir als carrers del casc antic de Tordera, part del Camí Ral, la Plaça de la Concòrdia i la Plaça de l’Església. La “shopping night” va animar l’activitat comercial del municipi, tot i que a tarda es va notar la poca assistència de públic per la calor intensa. Malgrat això, quan va entrar la nit la gent va sortir a passejar.

Des de la Regidoria de Promoció Econòmica estan satisfets amb l’activitat. Un dels punts forts de la proposta d’enguany van ser les activitats complementàries, com la música en directe, que van animar la compra pels carrers del municipi. Escoltem la valoració del regidor Marçal Vilajeliu.

balanc comerc 1

Una altra de les novetats d’aquest edició, que els ciutadans i ciutadanes van rebre amb satisfacció, va ser que els bars i restaurants obrissin les seves terrasses fins a la mitjanit. Marçal Vilajeliu, regidor de Promoció Econòmica, ha dit que any rere any es van millorant aspectes organitzatius.

balanc comerc 2

Marçal Vilajeliu ha volgut agrair la participació dels botiguers de Tordera. També ha destacat la feina de les associacions de comerciants, Tordera Centre i TACS.

balanc comerc 3

De cara a l’any que ve, és possible que es plantegi un canvi de data per evitar que el “Comerç al carrer, comerç a la fresca” coincideixi amb menys actes. La proposta estava organitzada per l’Ajuntament de Tordera i les associacions de comerciants del municipi.

ÚLTIMES NOTÍCIES