IniciNoticiesCulturaBona assistència de públic a La Peixera 2017

Bona assistència de públic a La Peixera 2017

peixera 2017El festival La Peixera va posar el punt i final aquest cap de setmana a la seva edició 2017 amb bona assistència de públic. A diferència de l’any passat, que només hi va haver una sessió, enguany s’ha recuperat el format de les dues jornades al Parc Prudenci Bertrana.

La primera sessió del festival va començar amb una proposta de tarda per als menuts i menudes. Els protagonistes de la Peixera infantil van ser el circ, una gimcana a càrrec de l’Esplai El Garbell, les improvisacions d’Impro Acatomba i la música de Fané Solamente. A la nit, ja pel públic adult, es va comptar amb les actuacions de la companyia Lepuan, Las Lo Las & El Paller, Art Estudi & Motorheidi, Màgic Cambras i El Cuarteto de los Trastos.

El segon dia, ja només en sessió de nit, es va poder gaudir de l’espectacle de música, dansa i teatre de Colectivo La MuDanTe; l’humor de Carlo-Mô & Mr. Di i les versions més divertides del cantautor lleidatà Lo Pau de Ponts.

La presidenta de La Peixera, Montse Haro, s’ha mostrat molt satisfeta amb l’assistència de públic.

balanc peixera 1

Totes les propostes artístiques del festival s’han dut a terme, com és ja una tradició, sota una carpa de circ. La Peixera és un espai multidisciplinari de promoció i creació artística que apropa a la gent propostes alternatives, que sovint no tenen cabuda en circuits comercials. Montse Haro considera positiu que La Peixera sigui un espai on la gent pugui mostrar el seu talent.

balanc peixera 2

Enguany, el cartell promocional de La Peixera va ser dissenyat per l’Associació El Rusc, en motiu del seu 40è aniversari. El festival La Peixera va néixer l’any 1999 de la mà de l’entitat juvenil El Crit.

ÚLTIMES NOTÍCIES