IniciNoticiesEntitatsEs presenta l’agrupació local del PDeCAT

Es presenta l’agrupació local del PDeCAT

presentacio PDeCATLa Coordinadora General del PDeCAT, Marta Pascal, serà avui a Tordera a la presentació pública de la nova agrupació local del partit. L’acte, que tindrà lloc a les 21:00h a la Plaça de Miquel Martí i Pol (Teatre Clavé), comptarà amb les intervencions de l’alcalde, Joan Carles Garcia, i de la coordinador general del partit. És un acte obert a tothom i al final hi haurà un aperitiu pels assistents.

En cas de pluja, l’acte tindrà lloc a la sala polivalent del Teatre Clavé. El president local del PDeCAT, Josep Llorens explica que l’acte serà una oportunitat per donar a conèixer el nou partit i poder parlar cara a cara amb els ciutadans.

previa presentacio pdecat

Al mes de juliol farà un any de la celebració del Congrés Fundacional del Partit Demòcrata, un nou partit que vol representar la centralitat política a Catalunya. I ho vol fer, segons el Partit Demòcrata, “sobre els pilars que millor defineixen la majoria de catalans i catalanes: la feina ben feta, la igualtat d’oportunitats, un sistema de benestar social potent i la conservació del medi ambient”. A més, un dels objectius del partit és “preparar Catalunya perquè esdevingui un dels països més avançats d’Europa”.

ÚLTIMES NOTÍCIES