IniciNoticiesComerçEl Consell Comarcal del Maresme impulsa un programa per promocionar empreses alimentàries...

El Consell Comarcal del Maresme impulsa un programa per promocionar empreses alimentàries de la comarca a nivell internacional

maresmexportEl Consell Comarcal del Maresme torna a impulsar el programa que permet a les empreses alimentàries de la comarca promocionar-se de manera internacional. Una experiència que dóna l’oportunitat d’obrir-se a nous mercats i rebre assessorament per començar a exportar els productes propis a altres països. Com explica la consellera de promoció econòmica del Consell Comarcal, Alícia Rodríguez, la internacionalització ajuda al creixement empresarial i també a millorar l’organització interna. Bàsicament, perquè, com apunta Rodríguez, cal tenir un pla de negoci que permeti tenir una missió concreta a l’empresa, i és això el què les permetrà expandir-se. Una internacionalització que aquest any triarà Alemanya per donar-se a conèixer.

cr_empreses alemanya

L’any passat van ser 20 les empreses que van tenir l’oportunitat de guanyar visibilitat al mercat francès. Un projecte que no té cap cost per a les empreses i que, donat l’èxit que va assolir l’any passat, ha volgut repetir-se. 

ÚLTIMES NOTÍCIES