IniciNoticiesRegidoriesTordera commemora el dia mundial sense fum

Tordera commemora el dia mundial sense fum

dia_sense_fum_CARTELLCoincidint amb el dia mundial sense fum, la Regidoria de Sanitat pretén  sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se o abandonar l’hàbit de fumar, i poder gaudir d’un ambient lliure de fum.

Durant aquesta setmana hi ha la campanya “Que no et toquin la butxaca”, un cicle de cartells on es recullen les equivalències entre la despesa d’un paquet al dia durant un temps determinat, amb el que ens podríem comprar amb aquests diners. Es farà difusió a les xarxes socials, tallers a l’hora del pati a les escoles i al Casal de Joves. Avui es posarà un estand informatiu i d’assessorament, amb la possibilitat de practicar la prova amb un coxímetre a l’Av. Països Catalans, davant l’escola Ignasi Iglesias, a càrrec del CAP de Tordera, d’11:30h a 13:00h.

La regidora de Sanitat, Bàrbara Vergés, creu que les activitats pretenen sensibilitzar sobre les conseqüències de fumar.

setmana sense fum

Fins al 5 de juny es podrà visitar l’exposició “Ho saps tot del tabac?” al CAP de Tordera. Finalment, el diumenge, 4 de juny, a les 8:00h des de la pista de Sant Andreu, es farà la Marxa solidària “Caminem pel càncer”, organitzada per la Delegació Oncolliga Tordera i el Grup Excursionista Miralles.

ÚLTIMES NOTÍCIES