IniciNoticiesCulturaFinalitzen les inscripcions del casal artístic del Teatre Clavé que es durà...

Finalitzen les inscripcions del casal artístic del Teatre Clavé que es durà a terme del 26 de juny al 28 de juliol

casal artistic 17El Teatre Clavé aprofita els mesos d’estiu per organitzar una nova edició del casal artístic, la setena en aquesta cas. El casal artístic és un espai lúdico-formatiu en què es propicia que els participants tinguin un primer contacte amb el fet artístic d’una manera senzilla i propera. En aquest sentit, l’educació en el lleure es combina amb la música, la dansa, el teatre i les belles arts en una fórmula que afavoreix el desenvolupament de la creativitat i la imaginació. Ho explica la directora del casal artístic, Fanny Masero.

casal artistic 1

El casal artístic s’adreça a infants de 3 a 14 anys (nascuts entre el 2003 i el 2014) i es durà a terme des del 26 de juny fins el 28 de juliol en torn de matí (de 8:45h a 13:00h). Com en les anteriors edicions, les activitats es realitzaran tant en espais interiors com exteriors del Teatre Clavé i estaran guiades per un equip format per monitors de lleure i professionals de les diferents disciplines artístiques. Un any més, els participants a partir de 5 anys finalitzaran el casal artístic amb dos dies de colònies a Mas Panella (Tordera): el 27 i 28 de juliol.

D’aquesta manera es pretén arrodonir i cloure d’una manera diferent l’experiència viscuda al Casal.

casal artistic 2

Les inscripcions es poden formalitzar fins avui al Teatre Clavé en horari de  10:00h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h o bé enviant per correu electrònic el formulari d’inscripció que es troba al web www.teatreclave.cat/casalartistic

ÚLTIMES NOTÍCIES