IniciNoticiesComerçEls alumnes de 5è de primària de l’escola La Roureda venen al...

Els alumnes de 5è de primària de l’escola La Roureda venen al mercat els productes que han creat amb les cooperatives escolars “Fet amb mans” i “5 Arts”

cooperatives rouredaAquest passat diumenge, els alumnes de cinquè de primària de l’escola La Roureda van vendre al mercat els articles de les cooperatives que ells mateixos van constituir, en el marc del projecte “Cultura Emprenedora a l’Escola”. Van muntar dues parades davant l’Esplai de la Gent Gran i van vendre tots els productes que prèviament, a l’escola, havien elaborat.

La cooperativa de la classe de 5è B s’anomena “Fet amb mans” i destinarà una part dels beneficis a la Fundació El Rusc. En Pol Sances enumera els productes que han creat.

balanc coop roureda 1

En Pol explica quins passos han seguit. Diu que el més difícil va ser la producció.

balanc coop roureda 2

Pel que fa a la classe de 5è A, ha creat la cooperativa “5 arts” i destinarà un 15% dels beneficis a la Fundació Grup Mifas. La Leyre López detalla quins productes han elaborat i el procés que han seguit.

balanc coop roureda 3

Una de les tutores de 5è, Pilar Dabau, valora molt positivament aquesta experiència.

balanc coop roureda 4

Dabau creu que els primers mesos del curs, quan els alumnes van començar a constituir les cooperatives, van ser els més difícils.

balanc coop roureda 5

És el tercer any que l’escola La Roureda participa al projecte “Cultura Emprenedora a l’Escola”.

ÚLTIMES NOTÍCIES