IniciNoticiesPolíticaS’aprova un reglament de recompenses i distincions de la Policia Local de...

S’aprova un reglament de recompenses i distincions de la Policia Local de Tordera

ple ordinari maigEl Ple de l’Ajuntament de Tordera va aprovar un reglament de recompenses i distincions dels membres de la Policia Local. Amb aquest nou reglament, la Policia de Tordera ja disposa d’un procediment normalitzat, com ja tenen altres cossos policials des de fa anys.

El regidor de Promoció Econòmica, Hisenda i Recursos Humans, Marçal Vilajeliu, ha explicat que el nou protocol busca premiar els agents que protagonitzin actuacions policials destacades. El document que ara es proposa s’ocupa de les condecoracions per reconèixer la feina dels membres del cos de la policia.

distincions poli Pdecat

També regula com s’atorgaran les condecoracions, l’ús i l’exhibició de les medalles i el seu disseny. La concessió de les felicitacions i medalles es realitzarà a proposta de la Regidoria de Seguretat i seran atorgades per l’Alcalde.

Els partits polítics locals van votar favorablement a la proposta, com a reconeixement i dignificació de la feina que fa la Policia Local. Escoltem Xavier Martin del PP, Salvador Giralt de SOM Tordera, Rafa Delgado del PSC, Xavier Pla d’ERC+Gent de Tordera i José Carlos Villaro, el regidor no adscrit.

distincions poli partits

El termini màxim de tramitació de les propostes que s’han produït durant l’any és de tres mesos i hauran de passar a l’òrgan corresponent, com a mínim un mes abans de l’acte d’imposició i de la concessió de les recompenses i distincions.

ÚLTIMES NOTÍCIES