IniciNoticiesEsportsVictòries del CFTordera i CPTordera en aquesta jornada

Victòries del CFTordera i CPTordera en aquesta jornada

hoquei geiegAquesta passada jornada ens deixa la dinàmica dels equips habituals pel que fa als resultats aconseguits una setmana més.

El dissabte va obrir la jornada el Copa Catalunya Femenina del CEEB Tordera a la pista del Basket Almeda. Les torderenques es van presentar al partit sense cap jugadora amb fitxa sènior i amb reforços de l’equip de segona catalana, sots-21 i del junior femení. El resultat reflexa la superioritat de l’equip local dins de la pista, derrota clara de l’equip verd per 69-15. El sènior masculí de segona catalana del CEEB Tordera no va poder trencar la ratxa negativa davant un rival directa dels equips de la part baixa de la lliga. Els torderencs van perdre per 66-71 contra el Bisbal Bàsquet B i es compliquen el seu futur a la categoria.

A les 12:30h el CPTordera va visitar la pista del GEIEG de Girona en el derbi de la primera nacional espanyola d’hoquei patins. Els torderencs van aconseguir una victòria de mèrit i molt important per acabar a la part de dalt de la lliga al final d’aquesta primera volta. La primera part va ser molt dolenta pels grocs i vermells sense gaire rumb en el joc. Amb un 1-0 a favor dels gironins, els visitants van haver de posar-se les piles i van remuntar fins al 1-3 a favor. Els locals van maquillar el resultat amb el 2-3 en els últims segons de partit. El CFTordera va tancar el cap de setmana visitant el camp del cuer de la tercera catalana. Amb una superioritat clara torderenca els homes entrenats per l’Eduard Masmiquel no van errar i van segellar la victòria per un clar 1-5. Els gols van ser de Jose Antonio, Edu Vega, Albert Fernàndez (2) i Adrià Molina.

ÚLTIMES NOTÍCIES