IniciNoticiesMedi ambientAquesta setmana arriba una onada de fred siberià

Aquesta setmana arriba una onada de fred siberià

avis fredAtenció amb l’onada de fred siberià que, durant aquesta setmana afectarà de ple el territori català i, per tant, el nostre poble, segons informa el Servei Meteorològic de Catalunya.

Segons indiquen les previsions meteorològiques, les temperatures cauran en picat i tindrem mínimes en negatiu a Tordera. De fet, podrien arribar a menys cinc graus alguns dies, especialment entre aquest dimarts i dimecres. La caiguda va començar aquest dissabte i s’estendrà durant els següents dies. Pel que fa a les màximes també es quedaran curtes i no arribaran als 10 graus.

El que sembla que no tindrem serà precipitacions. Per tant, en principi i, malgrat les baixes temperatures, no està previst que nevi a Tordera durant els propers dies. A la resta de Catalunya s’han activitat alertes per vent i neu.

El Servei Meteorològic del Maresme va informar, aquest diumenge, que s’ha activat el Pla Alfa al nivell 2 (perill moderat) per risc d’incendi forestal a la comarca. Aquesta decisió es deu a les poques precipitacions que han caigut aquest últim mes a la comarca, unit al vent i la baixa humitat.

ÚLTIMES NOTÍCIES