IniciNoticiesEsportsAquest passat cap de setmana només el CPTordera ha aconseguit la victòria

Aquest passat cap de setmana només el CPTordera ha aconseguit la victòria

plantilla-hoqueiDe nou ha estat una jornada força fluixa pels primers equips torderencs pel que fa als resultats que han aconseguit.

Iniciava la jornada el dissabte per la tarda el CEEB Tordera masculí de segona catalana al poliesportiu. En un partit molt dur finalment els locals van acabar perdent per 92-98 contra el CESET de Girona. Els torderencs ja acumulen en aquest inici de temporada set derrotes consecutives. A les 20:30 va ser el torn del Club Patí Tordera. Els homes entrenats per Sergio Alonso conscients de la importància de victòria en aquest partit, van sortir molt endollats des del primer moment i demostrant que tenen una altre versió de joc i defensa. Els grocs i vermells van poder sumar els tres punts per 3-1 contra el Calafell dins de la jornada cinc de la primera nacional espanyola.

El diumenge al migdia, va jugar el primer equip femení de Copa Catalunya del CEEB Tordera. Les torderenques no van començar concentrades i el Càmping Bianya Roser de Barcelona va portar el ritme de partit en tot moment. Derrota per 67-61. Per tancar el cap de setmana, el CFTordera va rebre el Lloret “B” a les 16:30h al municipal d’esports. Els torderencs van tornar a deixar escapar tres punts importants per la mínima 1-2. Finalment us hem de recordar que el partit que havia de disputar el Futsal Tordera contra el Sant Cebrià de Vallalta s’ha ajornat pel dijous 17 de novembre a les 21:30h.

ÚLTIMES NOTÍCIES