IniciNoticiesSocietatEl número 36 de la revista “El Pont de Ferro” ja es...

El número 36 de la revista “El Pont de Ferro” ja es pot llegir a Internet, a l’espera que es comenci a repartir per les cases de Tordera

pf36El nou número de la revista local El Pont de Ferro és a punt de sortir al carrer. Serà la publicació 36 i ja es pot llegir a través d’Internet, a l’adreça issuu.com/elpontdeferro, a l’espera que, d’aquí pocs dies, es pugui començar a repartir per les cases de Tordera.

Entre els continguts que inclou l’últim número, hi podeu trobar un ampli reportatge sobre el pa de pagès a Tordera, en vies d’extinció després que s’hagin jubilat els dos forners més antics que quedaven en actiu, en Quer i en Lladó. Pel que fa a l’entrevista, en aquesta edició coneixem una mica de més a prop la feina i la vida de la secretària municipal, Marta Portella. I a l’apartat de nous emprenedors, el jove torderenc Eloi Croses, de l’empresa Sebruc, ens parla d’una de les branques del sector primari, la de la fusta i el carbó, i com guanyar-se un lloc a l’actualitat en l’àmbit d’aquestes primeres matèries. Una ruta pels paratges torderencs de Roca-Rossa, Hortsavinyà i l’Erola, entre altres articles i apartats habituals, completen els continguts d’aquest últim número.

Recordem que El Pont de Ferro es reparteix al municipi des del gener de 2004.

ÚLTIMES NOTÍCIES