IniciNoticiesComerçL’Info Mercat de Ràdio Tordera parla amb els marxants del mercat dels...

L’Info Mercat de Ràdio Tordera parla amb els marxants del mercat dels diumenges. Aquesta setmana presentem en Joan Barceló, que té una parada de planters

mercatL’Info Mercat és l’espai de Ràdio Tordera amb la informació més destacada del nostre mercat dominical. Avui us presentem un altre dels marxants que ens visita cada setmana: en Joan Barceló, que té una parada de planters. Amb només 5 o 6 anys ja venia a ajudar el seu pare cada diumenge. És la tercera generació de la família que ven planter al mercat i sempre oferint els mateixos productes.

joan-barcelo-1

El producte estrella de la tardor és la ceba, i després segueixen l’escarola, l’enciam, la col i el bròquil. En Joan diu que prioritzen treballar amb productes de proximitat.

joan-barcelo-2

Joan Barceló apunta que també fan d’assessors de la gent.

joan-barcelo-3

En Joan té en projecte un llibre, conjuntament amb el seu germà, en què expliquen com fer un hort. El tenen començat i assegura que li agradaria acabar-lo algun dia.

joan-barcelo-4

La parada de planter d’en Joan Barceló la trobareu a la zona del passeig fluvial, prop de la depuradora. Assegura que la gent jove d’avui té interès per tenir el seu propi hort i diu que cada setmana els visita gent nova per saber com començar-lo.

Per altra banda, des de l’àrea de mercats de l’Ajuntament de Tordera ens informen que durant aquestes setmanes hi ha la parada de venda de castanyes, al costat del punt d’informació.

ÚLTIMES NOTÍCIES