IniciNoticiesEl programa “Emergències” de TV3 explica, aquest diumenge, la història de la...

El programa “Emergències” de TV3 explica, aquest diumenge, la història de la Iratxe, una torderenca de 7 anys a qui han trasplantat el fetge i la seva mare ha estat la donant

1471861012924

El programa “Emergències” de TV3, que s’emet els diumenges a dos quarts d’11 de la nit, tindrà demà una protagonista torderenca. El capítol d’aquest cap de setmana explicarà la història de la Iratxe, que amb només 7 anys ha estat trasplantada del fetge. I la donant ha estat la seva mare, l’Eva. Ahir, juntament amb en Manuel, pare i marit de cadascuna, respectivament, van ser entrevistats al programa “Divendres” de TV3. Així explicava, ell, com va viure el moment de les dues operacions.

pare-iratxe-tv3

“Emergències” és una sèrie que parla dels professionals (bombers, metges, infermeres…) que arrisquen la seva vida per salvar la dels altres i que no saben mai què es trobaran quan arriben a la feina. El capítol de demà, però, és una mica especial i tindrà com a protagonista la Iratxe, que va néixer amb una malaltia al fetge i ha necessitat un trasplantament per poder seguir vivint amb normalitat.

promo-capitol-iratxe-tv3

Recordem que el programa “Emergències” de TV3 s’emet els diumenges a dos quarts d’11 de la nit, després del “30 minuts”. Demà podrem veure com es va duu a terme l’operació de trasplantament de la Iratxe, així com també la de la seva mare, que és qui li ha donat una part del seu fetge.

ÚLTIMES NOTÍCIES