IniciNoticiesEsportsEl Centre Atlètic Laietània recupera la travessa Tordera-Mataró

El Centre Atlètic Laietània recupera la travessa Tordera-Mataró

travessa laietaniaDesprés de dos anys d’impàs, la secció de muntanya del Centre Atlètic Laietània de Mataró, recuperarà pel dissabte 30 d’abril, la travessa Tordera-Mataró i que enguany arribarà a la seva 26a edició. És una prova no competitiva que compte amb dues modalitats: una ruta caminant de 44km i una altre ruta de BTT que és més llarg, 59km en total. En declaracions a Ràdio Tordera, Manel López, membre del Centre Atlètic Laietània, ens dóna més detalls dels recorreguts programats.

Lopez travessa 1

L’organització recomana que la gent que estigui interessada en fer la travessa ha d’estar acostumada a fer rutes d’aquestes distàncies. Per l’edició d’aquest any, des del Centre Atlètic han enfocat les inscripcions cap a gent que surti des de Mataró, però que en propers anys això es solucionarà. Escoltem Manel López.

Lopez travessa 2

Tot i el “handicap” del transport de tornada a la prova s’hi pot apuntar gent de Tordera. El procés de la inscripció i el reglament de la travessa el trobareu a la pàgina web de l’entitat esportiva mataronina: http://laietania.cat/muntanya/travessa-tordera-mataro.html .

ÚLTIMES NOTÍCIES