IniciNoticiesCulturaEL PROPER 23 D’AGOST EL PREGÓ AMB ELS MEMBRES DE RÀDIO TORDERA,...

EL PROPER 23 D’AGOST EL PREGÓ AMB ELS MEMBRES DE RÀDIO TORDERA, EL CORREFOC I EL BALL AMB L'ORQUESTRA GIRASOL DONARAN EL TRET DE SORTIDA OFICIAL A LA FESTA MAJOR.

El proper 23 d’Agost comença oficialment la festa major de Tordera 2007. Les activitats de la revetlla de Sant Bartomeu comencen a 7:30 amb l’homenatge a la parella de més edat i l’inaguració artesanal “ART 2007” un acte organitzat per l’associació de gent gran de l’esplai. El programa d’actes seguirà amb el correfoc a càrrec de la colla de diables de Tordera. A partir de les 10 de la nit, s’iniciarà el recorregut el qual aquest any com a novetat sortirà del Pont de Ferro, només per a la Colla de Diables. I més tard tothom s’hi podrà afegir i seguir el recorregut a darrera de la plaça de l’Església, plaça de la Concòrdia, camí Ral, c. de Sant Ramon, c. dels Ciutadans i fins arribar novament a la plaça de l’Església.

Es recomana a tot qui vulgui seguir el recorregut que es protegeixi dels vidres i que no tirin aigua durant el correfoc. La regidora de festes de l’Ajuntament de Tordera, M. Àngels Cayró, explica les novetats del correfoc d’enguany.

A les 11 de la nit, la plaça de l’església serà l’escenari del pregó de la festa major. Els pregoner d’aquest any és Ràdio Tordera. La regidora de festes també ens explica el motiu d’haver-los escollit com a pregoners.

Just després del pregó de festes, començarà el ball popular amb l’orquestra Girasol, que s’allargarà durant tota la nit. El mirador de la plaça de l’Església comptarà amb una zona de barraques, organitzades per la regidoria de joventut amb la col·laboració de diferents entitats locals. Tal i com explica Mª Àngels Cayró.

Al acabar la discomòbil un any més hi haurà la despertada popular pels carrers de la població a mans de la xaranga Los Labradores.

ÚLTIMES NOTÍCIES