IniciNoticiesEsportsAquest cap de setmana diverses entitats esportives organitzen els seus actes de...

Aquest cap de setmana diverses entitats esportives organitzen els seus actes de festa major

nAquest proper cap de setmana diverses entitats esportives torderenques organitzen activitats per celebrar la festa major 2015. El dissabte a les 9:00h del matí el club petanca Tordera organitza la Melé social tradicional a les pistes del parc de la Sardana. Jesús Sánchez president de l’entitat ens explica que és una Melé.

Sanchez mele

A la mateixa hora a l’esplanada del pàrquing del municipal d’esports, la bitlla atòmica organitza el XIV Torneig de les bitlles catalanes de festa major. Amb les inscripcions ja exhaurides es preveu que hi hagi un bon ambient un any més. Des de les 10:00h del matí fins les 22:00h el Club Esportiu Escola de Bàsquet Tordera organitza la segona edició del 3×3 de bàsquet en el pavelló poliesportiu.

A les 15:00h de la tarda en el camp de tir de Can Peyra, el club de tir al Plat Tordera realitzarà el tradicional torneig local de tir al plat. A les 18:00h de la tarda en el municipal d’esports, el Club Futbol Tordera té preparat el partit de Veterans del Tordera contra un combinat de periodistes esportius. A les 20:00 a la plaça de l’Església, hi haurà l’actuació de les colles castelleres de l’Alt Maresme i els vailets de l’Empordà. Bernat Sanjuan, membre torderenc de la colla ens explica que la resposta de la gent sempre es molt bona en el nostre municipi.

Sanjuan ambient tordera

El diumenge 23 a les 9:00h del matí al parc de la Sardana hi haurà XIII Torneig de Petanca. A les 17:00h de la tarda en el pavelló poliesportiu municipal el Club Bàsquet Tordera organitza el tradicional partit de festa major. Enguany el disputaran contra l’AECAM de Malgrat. A les 19:00 en el municipal d’esports el Club Futbol Tordera organitza el partit de futbol de festa major del primer equip contra el Lloret de la 1era catalana.

ÚLTIMES NOTÍCIES