IniciNoticiesEntitatsNomés queden 10 places en els autocars que organitza l’ANC de Tordera...

Només queden 10 places en els autocars que organitza l’ANC de Tordera per anar l’11-S a Barcelona

tiquets ancEnguany, “Ara és l’hora” torna a preparar una manifestació massiva per la Diada de l’Onze de setembre, sota el nom de “Via Lliure”. L’objectiu d’aquest 11-S és omplir de gent l’Avinguda de la Meridiana de Barcelona, com l’any passat es va fer amb la gran “V” humana. Per aquest motiu, l’ANC del nostre municipi té a la venda , els tiquets pels autocars que organitzen per anar a la capital catalana el proper 11 de setembre. En aquest moments només queden 10 places en els autocars torderencs. Els tiquets es podran adquirir al preu de 10 euros, al local de l’ANC de Tordera, al Carrer Creus, número 7 (al costat del Chu-Bar), de 6 de la tarda a 9 del vespre.

ultimes places 11 s

Per altra banda, l’assemblea territorial de l’ANC de Tordera informa que la gent del municipi que es vulgui apuntar a la Via Lliure ho faci al tram 51, que és l’espai triat per a la nostra població. Àngel Vallicrosa, coordinador de l’ANC de Tordera, ha recordat que les inscripcions s’han de fer a través del web via.assemblea.cat.

11s trams

L’ANC de Tordera també tindrà una parada al mercat de Tordera (al costat del Punt d’Informació) tots els diumenges del mes d’agost, on es podran comprar els tiquets pels autocars, si no s’exhaureixen abans, i les samarretes de la Via Lliure. Per altra banda, la territorial torderenca està preparant una jornada festiva com a prèvia de l’11-S. Serà el vespre-nit del 10 de setembre i s’organitzaran activitats pels joves amb un concert del grup Pastorets Rock.

ÚLTIMES NOTÍCIES