IniciNoticiesPolíticaL’EXCONSELLERA DE SALUT, MARINA GELI DIU A TORDERA ESTAR PREOCUPADA PER LA...

L’EXCONSELLERA DE SALUT, MARINA GELI DIU A TORDERA ESTAR PREOCUPADA PER LA PÈRDUA DE QUALITAT DEL SISTEMA SANITARI SI S’APLIQUEN LES RETALLADES ANUNCIADES PER LA GENERALITAT.

Durant l’acte de presentació del candidat socialista Josep Romaguera a Tordera, l’exconsellera de Salut, Marina Geli, va alertar dels possibles acomiadaments i de la pèrdua de qualitat del sistema sanitari arran de les retallades de pressupost anunciades per l’actual conseller de Sanitat, Boi Ruiz. Geli va mostrar la seva preocupació per les paraules “alarmistes” del govern i va negar “rotundament” que l’anterior executiu hagués malbaratat els recursos. L’exconsellera i els responsables de salut del PSC van avaluar divendres la retallada en l’àmbit sanitari i van advertir que l’estalvi en despesa ja l’havia iniciat el govern tripartit.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/04/geli-sanitat.mp3|titles=geli sanitat]

Geli va assegurar que quan havia accedit a la conselleria, l’any 2003, va heretar un dèficit de 1.850 milions d’euros, més del doble del que els socialistes van deixar a l’executiu d’Artur Mas.

ÚLTIMES NOTÍCIES