IniciNoticiesComerçEL CONSELLER D’AGRICULTURA, RAMADERIA, PESCA, ALIMENTACIÓ I MEDI NATURAL JOSEP MARIA PELEGRÍ...

EL CONSELLER D’AGRICULTURA, RAMADERIA, PESCA, ALIMENTACIÓ I MEDI NATURAL JOSEP MARIA PELEGRÍ INAUGURARÀ EL PROPER 15 D’ABRIL LA FIRA MERCAT DEL RAM DE TORDERA.

El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí serà l’encarregat d’inaugurar el proper 15 d’ abril la Fira Mercat del Ram de Tordera. L’obertura serà a dos quarts de 6 de la tarda. La Fira es podrà visitar el dissabte 16, i el diumenge 17, al Parc Prudenci Bertrana.

La Fira Mercat del Ram comptarà amb més d’un centenar d’expositors vinguts de tots els sectors de mercat. Com els últims anys, el recinte firal també acollirà un espai per a l’artesania i per la Mostra d’associacionisme Local, on les entitats de Tordera donen a conèixer la seva tasca a través dels seus estands i amb l’organització dels actes diversos. El director de la fira, Bernat Costas ens dona més detalls sobre el certamen.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/04/bernat-fira-1.mp3|titles=bernat fira 1]

Algunes de les activitats d’enguany passaran per l’organització d’un concurs de fotografia, un concurs de pintura ràpida, passejades amb cavall, l’exposició de motos clàssiques, una gimcana de medi ambient, tallers de neules i de xocolata, una desfilada canina o jocs inflables, A més, coincidint amb la proximitat de Sant Jordi, la Fira també acollirà activitats de caràcter literari, com l’hora del conte o el taller de conta-contes. Les activitats són gratuïtes i estan organitzades per les entitats i pels mateixos expositors que promouen els seus productes amb demostracions i tallers.

El director de la fira, Bernat Costas explica de quina manera afecta la crisi econòmica en el funcionament de la mostra.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/04/bernat-fira-2.mp3|titles=bernat fira 2]

Enguany la Fira arribarà a la seva 34 edició. En total es destinaran 18.000 metres quadrats per a l’exposició, zones d’aparcament i d’atraccions.

Es pot seguir l’actualitat de la Fira Mercat, a la pàgina web de l’Ajuntament, blog, youtube, twitter i facebook.

ÚLTIMES NOTÍCIES